GAMA Holding’te ortaklık yapısı değişikliği gerçekleşti.

Temelleri 1959 yılında atılan, güç santralları, endüstriyel tesisler, fabrikalar, yüksek binalar ile çeşitli altyapı yapımlarını gerçekleştiren, aynı zamanda Enerji ve Kamu-Özel Ortaklığı Hastane Yatırımlarına sahip olan GAMA‘da ortaklık yapısı değişikliği için hisse satış anlaşması imzalandı.

GAMA Holding’in yüzde 10 hissesinin Evren Ünver’e devri için hisse satış anlaşmasının imzalandığını ve yasal başvuru sürecine başlanacağını belirten GAMA Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO Hakan Özman açıklamasında; bu ortaklığı gerçekleştirecekleri için memnuniyet duyduklarını belirtti. Yeni bir 60 yıla yeni ortaklık yapısı ile adım atacaklarını ifade eden Özman, “Ortaklarımız, yarım asırdan uzun bir süredir adından hep başarıları ile söz ettiren GAMA’nın, mevcut ortaklık kültürü ile gelecekte daha da güçlenerek büyümesinin yolunu açtılar. Yeni ortağımız Evren Ünver ile birlikte, yeni projeler ve yatırımlarımızla hem ülkemizde hem de uluslararası piyasalarda değer yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

Özellikle finans ve taahhüt sektörlerinde önemli tecrübelere sahip olan Evren Ünver de; taahhüt ve enerji sektörlerinde çok önemli bir isim olan GAMA’ya ortak olacak olmanın gururunu yaşadığını, böyle bir kurumsal yapının içinde olacağı için de mutluluk duyduğunu söyledi. Ünver yaptığı açıklamada; kurulduğu günden bu yana adından hep saygınlıkla söz ettiren GAMA’nın gelecekte de büyüyerek ve güçlenerek yeni başarılara imza atacağına gönülden inandığını belirtti.